Usuwanie danych z aplikacji Herold
- Napisz na kontakt@getherold.pl z tematem „Usunięcie danych” i podaj link do swojego komentarza albo profilu.
- Usuniemy Twoje dane z Herolda w ciągu 30 dni i potwierdzimy to e-mailem.
- Jeśli połączyłeś Herolda ze swoim kontem na Facebooku (dotyczy tylko administratora), możesz też usunąć aplikację w ustawieniach Facebooka: Ustawienia i prywatność > Ustawienia > Aplikacje i strony internetowe. Herold usunie wtedy klucze dostępu i dane pobrane przez to połączenie.
Usunięcie komentarza w serwisie (np. na Facebooku) nie zależy od Herolda. Zrobisz to bezpośrednio w serwisie.
Pełne zasady: Polityka prywatności.